Møblerte leiligheter og hotell leiligheter i nærheten av

Østerbro

Se leiligheter

ØSTERBRO

Østerbro ligger i den nordøstlige delen av København. Det er et eksklusivt og rolig område. Den Lille Havfrue på Langelinie er bydelens største severdighet, og sees årlig av mange turister. Bydelen er også hjemsted for mange ambassader, blant annet den amerikanske, Indiske og britiske . Området er kjent for sine gode shoppinggater, Østerbrogade og Ndr. Frihavnsgade, hvor det ligger mange hyggelige kaféer og unike designerbutikker.

Om sommeren er det mye liv ved Svanemøllen strandpark. Hvis du skal slappe av, kan du nyte en øl på Café Bopa, sammen med de lokale, eller legge en tur forbi Ryesgade, hvor det vrimler med kaféer og yogastudioer. Fælledparken, Københavns grønne oase, er også et populært møtested og samlingspunkt for folkefester, blant annet pinsekarneval. Ved siden av Fælledparken ligger Parken, Københavns stadion. Her kan du se en fotballkamp med det lokale laget, FCK, eller gå på rockekonsert med internasjonale artister.

LEILIGHETER ØSTERBRO

Vi ønsker deg Velkommen til København

PERSONLIG SERVICE OG KVALITET STÅR I SENTRUM FOR OPPHOLDET DITT

PERSONLIG SERVICE OG KVALITET STÅR I SENTRUM FOR OPPHOLDET DITT

Vi har mange års erfaring med utleie av leiligheter i København. Leiligheter av høy kvalitet, til både private og virksomheter


HER FINNER DU OSS I KØBENHAVN. VI KAN KONTAKTES 24/7

HER FINNER DU OSS I KØBENHAVN. VI KAN KONTAKTES 24/7

Fra vår sentralt plasserte kontor betjener vi eiere, leietakere og virksomheter, 24/7. Kom og besøk oss